В останній місяц року студентська рада факультету соціології та управління вирішила додати нових заходів. Це саме те, що було потрібно активним студентам для покращення настрою під
час заліків.

25-wltezw39ug0

У перший день грудня розпочався новий проект “Just about…”. Це курс тренінгів від сектору проектного менеджмента ФСУ та медіа сектора ФСУ. Під час зустрічей учасники дізнаватимуться про проектну діяльність, рекламу та PR-розробки. Все це зроблено для того, щоб студенти розуміли, як створити власну “річь” та надати їй життя у суспільному просторі. Темами першої зустрічі стали “Основи проектної діяльності” та “Важливість знань у сфері PR для розповсюдження інформації щодо проекту”.  Доповідачами виступили голова медіа сектору Катерина Ковтун і голова сектора проектного менеджмента Володимир Прокопов. Далі будуть нові тренінги та нові спікери. Слідкуйте за подіями та приєднуйтесь до нас.

Фото:  http://fsu.org.ua/2017/01/06/just-about-2/

Наступне, чим запа`ятався грc5_2ovugkvoудень, – “Фотокурс” від культурно-масового сектора ФСУ. Фотокурс – це захід, що тривав протягом двох днів. Це можливість для новачків у мистецтві фотографії зрозуміти основи цієї діяльності, а для знавців – згадати про забуті прийоми фотографування. Шостого грудня секретар студентської ради ЗНУ Марія Персипко розповіла головні теоретичні моменти та поділилася враженнями із власного досвіду. Сьомого грудня голова культурно-масового сектору ФСУ Анастасія Забуга зробила практичне завдання для учасників події. За допомогою різного обладнання студенти спробували себе у ролі фотографів. Фото: http://fsu.org.ua/2017/01/06/фотокурс/

Третя, нова подія грудня – тренінг “Мотивація професійного розвитку студента ФСУ ЗНУ”. Захід, присвячений становленню молодого професійного-випускника ВНЗ. А загалом, вдалий час для подібної зустрічі. Період заліків або сесії змушує мотивувати себе щось роботи. Ось тому, голова навчального сектора ФСУ Анастасія Міщенко запросила нашого декана, Максима Лепського, який розповів про фактори, що мотивують. Під час практичних фрагментів заходу кожен зрозумів причини виникнення відсутності мотивації та засоби подолання такого стану.

Фото: http://fsu.org.ua/2017/01/05/тренінг-мотивація/

slcicddtjli

Залишайтеся з нами. Вже скоро нові події, зустрічі та корисні тренінги від студентської ради ФСУ.

Катерина Ковтун

Фото: Лія Мацак та Катерина Ковтун

3 thoughts on “Тренінги грудня на ФСУ”

1. I and my buddies were looking through the good tips and tricks found on the website while all of the sudden came up with a horrible feeling I had not expressed respect to the web site owner for those strategies. These women happened to be so happy to see all of them and have now quite simply been taking pleasure in those things. Appreciate your truly being well thoughtful and also for picking certain terrific themes most people are really eager to learn about. My very own sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

2. A lot of thanks for your whole work on this web page. Kim enjoys engaging in investigation and it is obvious why. We all hear all about the dynamic manner you present worthwhile secrets on your blog and in addition recommend participation from some other people on the area of interest and my princess is without a doubt understanding a lot of things. Enjoy the remaining portion of the new year. You have been doing a fantastic job.