plxktbh5das

Тренінги грудня на ФСУ

В останній місяц року студентська рада факультету соціології та управління вирішила додати нових заходів. Це саме те, що було потрібно активним студентам для покращення настрою під
час заліків.

25-wltezw39ug0

У перший день грудня розпочався новий проект “Just about…”. Це курс тренінгів від сектору проектного менеджмента ФСУ та медіа сектора ФСУ. Під час зустрічей учасники дізнаватимуться про проектну діяльність, рекламу та PR-розробки. Все це зроблено для того, щоб студенти розуміли, як створити власну “річь” та надати їй життя у суспільному просторі. Темами першої зустрічі стали “Основи проектної діяльності” та “Важливість знань у сфері PR для розповсюдження інформації щодо проекту”.  Доповідачами виступили голова медіа сектору Катерина Ковтун і голова сектора проектного менеджмента Володимир Прокопов. Далі будуть нові тренінги та нові спікери. Слідкуйте за подіями та приєднуйтесь до нас.

Фото:  http://fsu.org.ua/2017/01/06/just-about-2/

Наступне, чим запа`ятався грc5_2ovugkvoудень, – “Фотокурс” від культурно-масового сектора ФСУ. Фотокурс – це захід, що тривав протягом двох днів. Це можливість для новачків у мистецтві фотографії зрозуміти основи цієї діяльності, а для знавців – згадати про забуті прийоми фотографування. Шостого грудня секретар студентської ради ЗНУ Марія Персипко розповіла головні теоретичні моменти та поділилася враженнями із власного досвіду. Сьомого грудня голова культурно-масового сектору ФСУ Анастасія Забуга зробила практичне завдання для учасників події. За допомогою різного обладнання студенти спробували себе у ролі фотографів. Фото: http://fsu.org.ua/2017/01/06/фотокурс/

Третя, нова подія грудня – тренінг “Мотивація професійного розвитку студента ФСУ ЗНУ”. Захід, присвячений становленню молодого професійного-випускника ВНЗ. А загалом, вдалий час для подібної зустрічі. Період заліків або сесії змушує мотивувати себе щось роботи. Ось тому, голова навчального сектора ФСУ Анастасія Міщенко запросила нашого декана, Максима Лепського, який розповів про фактори, що мотивують. Під час практичних фрагментів заходу кожен зрозумів причини виникнення відсутності мотивації та засоби подолання такого стану.

Фото: http://fsu.org.ua/2017/01/05/тренінг-мотивація/

slcicddtjli

Залишайтеся з нами. Вже скоро нові події, зустрічі та корисні тренінги від студентської ради ФСУ.

Катерина Ковтун

Фото: Лія Мацак та Катерина Ковтун