img_0833

Геополітичні орієнтири Марокко

Подія під назвою “Геополітичні студії” вже в третій раз зібрала цікавих доповідачів та уважних слухачів. Світові політичні процеси та тенденції не залижають байдужими студентів факультету соціології та управління, викладачів всього ЗНУ й поважних гостей університету.

На цей раз захід відбувся 22 грудня і відзначився такою темою як “Геополітичні орієнтири Марокко”. Організаторами, як і у попередніх зустрічах, були голова Ліги молодих політологів Дмитро Щіпанський, Анастасія Чупіс. Завжди підтримує проведення “Геополітичних студій” й декан ФСУ Максим Лепський.

Ель Гуессаб Карім, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії факультету соціології та управління, інші знавці політичних процесів та представники країни стали невід`ємною частиною заходу. Їхня позиція та формулювання власних точок зору, підкреслених життєвим і науковим досвідом, відкрили нові знання для всіх гостей, а особливо для молодого покоління, тобто студентів.

Різноманітні історичні процеси Мimg_0820арокко та сучасний етап розвитку зацікавили учнів факультету соціології та управління. Із промовою виступили студент другого курсу спеціальності “політологія” Владислав Омельянченко та студент третього курсу спеціальності “політологія” Євген Хіркунов.

Далі на нас чекають нові країни та безмежний простір світових політичних процесів. Та подія, де можна зрозуміти власне політичне бачення й висловити його!

Фотозвіт –  http://fsu.org.ua/gallery/геополітичні-студії/

Катерина Ковтун