В рамках програми малих грантів державного агентства “Шведський Інститут” (м. Стокгольм, Швеція), 9-10 грудня, відбулась чергова зустріч випускників освітніх програм Шведського Інституту на території Запорізького національного університету, яка називається SI Alumni Local Event. Проведення події підтримали Запорізький національний університет, Факультет соціології та управління, ГО «Центр стратегічного прогнозування і проектування», ГО «Український центр соціального проектування» та ГО «Союз соціальних технологів України». Організатори – завідувач кафедри соціальної філософії та управління Тарас Бутченко та заступник декана факультета соціології та управління з міжнародної роботи Ігор Кудінов.

si-alumni

На протязі двох днів присутні познайомилися зі справжніми фахівцями та прослухали їх виступи.

Максим Лепський, декан факультету соціології та управління, підкреслив мету за для створення статистичних аналізів даних та наголосив на засобах їх реалізації, візуальному відтворенні.

Ольга Безрукова, професор кафедри соціології Запорізького національного університету, розповіла учасникам, як розпізнати фальсифікацію в ЗМІ, оскільки результати статистичного аналізу даних соціологічних досліджень в ЗМІ можуть слугувати ресурсом маніпулювання свідомістю людини або групи людей.

Таїсія Ратушна, доцент кафедри соціології Запорізького національного університету, провела майстер-клас стосовно статистичних вимірювань, всебічно розглянувши подану тему.

Надія Кузьмичова, директор Центру незалежних соціологічних досліджень, зобразила проблему статистичних вимірювань за допомогою практичної діяльності.

Курс майстер-класів видався логічно-побудованим. Тому учасникам було легко зорієнтуватися під час переходу тем та зміни доповідачів. Зустрічі формату SI Alumni Local Event – новий підхід для Запорізького національного університету щодо отримання корисних знань. Ця програма не в перше проходить на базі ВНЗ. Вже третій рік поспіль в нас є можливість спілкуватися з досвідченими фахівцями та підтримувати міжнародні зв’язки.

3 thoughts on “Статистичний аналіз даних в прийнятті управлінських рішень”

1. Thank you a lot for providing individuals with an extraordinarily wonderful possiblity to check tips from this blog. It’s usually very amazing plus jam-packed with fun for me and my office mates to search the blog particularly three times per week to learn the new issues you have. Not to mention, I’m so certainly pleased for the good information you give. Certain 1 facts in this post are particularly the simplest I’ve had.

2. Thanks for each of your effort on this website. Betty enjoys going through research and it is obvious why. I hear all concerning the compelling way you create very useful secrets by means of the blog and even improve contribution from other ones on that article plus our girl has always been studying so much. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re performing a fabulous job.

3. My wife and i got absolutely joyful when Edward could finish off his survey out of the ideas he came across from your very own web site. It is now and again perplexing to just happen to be giving out procedures which often people may have been trying to sell. We do understand we have the blog owner to be grateful to for that. The specific illustrations you have made, the simple site menu, the relationships your site make it possible to foster – it is all extraordinary, and it is aiding our son in addition to our family consider that the matter is fun, which is certainly extraordinarily serious. Thanks for all!