Факультет соціології та управління продовжує розвиватися і розвивати всіх навколо. Формування вольових якостей характеру може допомогти в досягненні захмарних цілей, пов’язаних з професією і кар’єрою в цілому. Цьому, викладачі і найбільш успішні студенти ФСУ, навчили підлітків.

Четвертий форум лідерів дитячого самоврядування відбувся 25 жовтня. Масштабна зустріч зацікавила амбітне покоління різними темами для самовдосконалення особистісних і професійних навичок.

Тетяна Федорівна Бірюкова, заступник декана з навчального процесу, виступила з щирими побажаннями для лідерів дитячого самоврядування. Розповіла про концепцію зустрічі. Побажала удачі перспективним підліткам.

Олег Валерійович Бондаренко провів курс з візуальної соціології. Теоретичне осмислення об’єктів дослідження за допомогою зафіксованих дійсних предметів. Досвідчений викладач кафедри соціології показав приклади, за якими учасники тренінгу змогли самостійно розібрати причини та рушійні механізми яких-небудь явищ або процесів суспільного життя.

Ганна Валентинівна Бойко зачепила тему психологічних факторів життя. Ганна Валентинівна – справжній фахівець в області психології, вока є кандидатом психологічних наук. Підліткам було цікаво взяти участь в тренінгу. Він добре сприйнявся дітьми із-за переважання практичної частини, над теоретичною. У них з’явилася можливість краще пізнати власний внутрішній світ, а також навчитися розуміти інших людей. Форма тренінгу відзначилася наявністю ігор, дружньою атмосферою, де всі учасники змогли познайомитися один з одним.

Геннадій Миколайович Корнієнко зацікавив «лідерів» питаннями комунікаційних процесів. Актуальна тема для харизматичних представників дитячого самоврядування. Розширення багажу знань у даному питанні – прекрасна можливість для плідного досягнення, практично, будь-яких поставлених цілей.

Голова студентської ради факультету соціології та управління, Едуард Бойко, звісно, горів бажанням поділитися власним досвідом у питаннях лідерства. На його тренінг зібралися найсильніші та найсміливіші, амбіційні та активні. Для запланованих завдань були потрібні саме такі люди! Справжній вибух емоцій, скромним точно було б небезпечно знаходиться на курсі від головного лідера серед студентів на ФСУ. Кожен продемонстрував свої лідерські якості, скинув напругу і навчився спокійно підносити свої погляди і рішення під час виконання розважально-повчальних завдань.

Анна Аранжій, яка запам’яталася факультету як справжній активіст і попередня голова волонтерського сектору, відкрила підліткам професійно-орієнтовану сферу життя. Поділилася, якими якостями потрібно володіти, розповіла про різні кар’єрні можливості і злети. Для лідерів – це мета їх діяльності! Бажаючих приєднається зібралося чимало.

Нателла Недавня, голова волонтерсокого сектору ФСУ, зустрілася з дітьми, щоб пояснити суть роботи волонтерів, їх орієнтири і цінності. Нателла на власному досвіді довела, як важливо допомагати оточуючим. Привернула увагу добросердих учасників тренінгу своєю добротою і щирістю. Ніхто не хотів іти, адже створилася така приємна обстановка взаємодопомоги і щедрих сердець.

Захід пройшов на найвищому рівні. Лідери дитячого самоврядування провели незабутній день з тренерами факультету соціології та управління. Запитували щодо подальших зустрічей. Чекають продовження свого професійного саморозвитку.

Катерина Ковтун

5 thoughts on “Формування майбутніх лідерів”

1. I actually wanted to write a brief word in order to express gratitude to you for all of the amazing items you are sharing on this website. My incredibly long internet investigation has finally been paid with wonderful concept to write about with my company. I ‘d believe that most of us visitors actually are unequivocally fortunate to live in a notable place with very many wonderful individuals with beneficial secrets. I feel pretty fortunate to have used your webpages and look forward to many more amazing times reading here. Thank you once again for a lot of things.

2. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat analysis on this. And he in fact purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If possible, as you turn out to be experience, would you thoughts updating your weblog with more particulars? It is highly helpful for me. Huge thumb up for this weblog post!

3. I want to convey my admiration for your generosity for people that should have help on that area. Your special commitment to getting the message all through appeared to be particularly valuable and has really permitted workers much like me to reach their goals. This helpful recommendations denotes a lot to me and especially to my fellow workers. Thanks a lot; from all of us.

4. I would like to show my appreciation to the writer just for rescuing me from this type of matter. Right after looking out through the search engines and meeting notions which were not pleasant, I assumed my life was over. Being alive without the answers to the problems you’ve sorted out by way of this website is a serious case, and those which might have adversely affected my entire career if I had not come across your web page. Your personal expertise and kindness in controlling every part was useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a solution like this. I am able to at this point look ahead to my future. Thanks a lot very much for this expert and sensible help. I will not hesitate to suggest your web blog to anyone who needs and wants direction about this subject.

5. I truly wanted to type a simple note to thank you for some of the marvelous recommendations you are posting here. My rather long internet search has at the end of the day been recognized with good quality information to share with my colleagues. I would say that most of us website visitors actually are very fortunate to dwell in a superb network with many outstanding professionals with valuable plans. I feel really fortunate to have come across the web page and look forward to some more excellent moments reading here. Thank you once again for all the details.