img_5743

Формування майбутніх лідерів

Факультет соціології та управління продовжує розвиватися і розвивати всіх навколо. Формування вольових якостей характеру може допомогти в досягненні захмарних цілей, пов’язаних з професією і кар’єрою в цілому. Цьому, викладачі і найбільш успішні студенти ФСУ, навчили підлітків.

Четвертий форум лідерів дитячого самоврядування відбувся 25 жовтня. Масштабна зустріч зацікавила амбітне покоління різними темами для самовдосконалення особистісних і професійних навичок.

Тетяна Федорівна Бірюкова, заступник декана з навчального процесу, виступила з щирими побажаннями для лідерів дитячого самоврядування. Розповіла про концепцію зустрічі. Побажала удачі перспективним підліткам.

Олег Валерійович Бондаренко провів курс з візуальної соціології. Теоретичне осмислення об’єктів дослідження за допомогою зафіксованих дійсних предметів. Досвідчений викладач кафедри соціології показав приклади, за якими учасники тренінгу змогли самостійно розібрати причини та рушійні механізми яких-небудь явищ або процесів суспільного життя.

Ганна Валентинівна Бойко зачепила тему психологічних факторів життя. Ганна Валентинівна – справжній фахівець в області психології, вока є кандидатом психологічних наук. Підліткам було цікаво взяти участь в тренінгу. Він добре сприйнявся дітьми із-за переважання практичної частини, над теоретичною. У них з’явилася можливість краще пізнати власний внутрішній світ, а також навчитися розуміти інших людей. Форма тренінгу відзначилася наявністю ігор, дружньою атмосферою, де всі учасники змогли познайомитися один з одним.

Геннадій Миколайович Корнієнко зацікавив «лідерів» питаннями комунікаційних процесів. Актуальна тема для харизматичних представників дитячого самоврядування. Розширення багажу знань у даному питанні – прекрасна можливість для плідного досягнення, практично, будь-яких поставлених цілей.

Голова студентської ради факультету соціології та управління, Едуард Бойко, звісно, горів бажанням поділитися власним досвідом у питаннях лідерства. На його тренінг зібралися найсильніші та найсміливіші, амбіційні та активні. Для запланованих завдань були потрібні саме такі люди! Справжній вибух емоцій, скромним точно було б небезпечно знаходиться на курсі від головного лідера серед студентів на ФСУ. Кожен продемонстрував свої лідерські якості, скинув напругу і навчився спокійно підносити свої погляди і рішення під час виконання розважально-повчальних завдань.

Анна Аранжій, яка запам’яталася факультету як справжній активіст і попередня голова волонтерського сектору, відкрила підліткам професійно-орієнтовану сферу життя. Поділилася, якими якостями потрібно володіти, розповіла про різні кар’єрні можливості і злети. Для лідерів – це мета їх діяльності! Бажаючих приєднається зібралося чимало.

Нателла Недавня, голова волонтерсокого сектору ФСУ, зустрілася з дітьми, щоб пояснити суть роботи волонтерів, їх орієнтири і цінності. Нателла на власному досвіді довела, як важливо допомагати оточуючим. Привернула увагу добросердих учасників тренінгу своєю добротою і щирістю. Ніхто не хотів іти, адже створилася така приємна обстановка взаємодопомоги і щедрих сердець.

Захід пройшов на найвищому рівні. Лідери дитячого самоврядування провели незабутній день з тренерами факультету соціології та управління. Запитували щодо подальших зустрічей. Чекають продовження свого професійного саморозвитку.

Катерина Ковтун