Факультет соціології та управління відкрив шлях до успішної професійної діяльності черговій студентській групі. Магістри спеціальності «державна служба» отримали  заслужені дипломи 19 жовтня.

Що це за спеціальність? Державна служба включає в себе можливість обіймати посади державного службовця органів державної влади, посадової особи органів місцевого самоврядування, посадової особи політичних організацій та інші.
Цей напрямок навчання створений виключно для магістратури, а керує ним кафедра соціальної філософії та управління. Декан факультету, Лепський Максим Анатолійович, завідувач кафедри, Бутченко Тарас Іванович, створюють всі можливі умови для розвитку і отримання істинних професіоналів у сфері державної служби. Варто виділити й інших викладачів факультету з різних кафедр, які всіляко допомагають у здобутті якісної освіти.

Вручення дипломів, цей урочистий день, провів Едуард Бойко, голова студентської ради ФСУ, і чарівна Ліна Ващенко. Не тривалий у часі, але яскравий за враженнями, захід, запам’ятався  підходом та увагою ведучих до наших шановних магістрів.

У святковий день, магістри факультету соціології та управління, встигли зробити фотографії, посміятися, заспівати гімн ФСУ й виконати всі традиції випускників магістратури.

Подібні зустрічі демонструють сучасним студентам те, що вони можуть отримати через якийсь час навчання, стимулюють до діяльності і роботи над собою. Не дивно, що, 19-го жовтня, студенти різних курсів прийшли підтримати і подивитися на вручення дипломів. З цього робимо висновок, що новоспечені магістри стали певним прикладом дійсності, не ілюзорним об’єктом, того, чого можна досягти, навчаючись на факультеті соціології та управління.

Катерина Ковтун

Фото: Анастасія Міщенко