3mdddab-otc

Вже магістри!

Факультет соціології та управління відкрив шлях до успішної професійної діяльності черговій студентській групі. Магістри спеціальності «державна служба» отримали  заслужені дипломи 19 жовтня.

Що це за спеціальність? Державна служба включає в себе можливість обіймати посади державного службовця органів державної влади, посадової особи органів місцевого самоврядування, посадової особи політичних організацій та інші.
Цей напрямок навчання створений виключно для магістратури, а керує ним кафедра соціальної філософії та управління. Декан факультету, Лепський Максим Анатолійович, завідувач кафедри, Бутченко Тарас Іванович, створюють всі можливі умови для розвитку і отримання істинних професіоналів у сфері державної служби. Варто виділити й інших викладачів факультету з різних кафедр, які всіляко допомагають у здобутті якісної освіти.

Вручення дипломів, цей урочистий день, провів Едуард Бойко, голова студентської ради ФСУ, і чарівна Ліна Ващенко. Не тривалий у часі, але яскравий за враженнями, захід, запам’ятався  підходом та увагою ведучих до наших шановних магістрів.

У святковий день, магістри факультету соціології та управління, встигли зробити фотографії, посміятися, заспівати гімн ФСУ й виконати всі традиції випускників магістратури.

Подібні зустрічі демонструють сучасним студентам те, що вони можуть отримати через якийсь час навчання, стимулюють до діяльності і роботи над собою. Не дивно, що, 19-го жовтня, студенти різних курсів прийшли підтримати і подивитися на вручення дипломів. З цього робимо висновок, що новоспечені магістри стали певним прикладом дійсності, не ілюзорним об’єктом, того, чого можна досягти, навчаючись на факультеті соціології та управління.

Катерина Ковтун

Фото: Анастасія Міщенко