uogsso0rgi

Що? Де? Коли?

На факультеті соціології та управління люблять інтелектуальні ігри. Науковий сектор влаштував «Що?Де?Коли?» між студентами різних курсів і, відповідно, рівня досвіду.

«Що?Де?Коли?» – інтелектуальна гра, яка існує з 1975 року. У ній змагаються команди по шість чоловік у кожній. За одну хвилину важливо дати правильну відповідь на поставлене питання. При цьому учасники використовують метод мозкового штурму, висловлюючи якомога більше варіантів відповіді. В основному, завдання розраховані на логіку мислення. Гра спрямована на широкий кругозір знань з різних сфер життя.

НТСА, під керівництвом Сніжани Бондаренко (студентки третього курсу спеціальності «соціальна робота» та голови НТСА), представив подібний формат вікторини. Знавці відповідали на загальні та мультимедійні питання, брали участь у раунді бліц і дали відповіді на завдання з чорним ящиком.

У грі, дванадцятого жовтня, взяли участь шість команд. Були присутні три команди з першого курсу, одна з другого, одна з третього і команда студентської ради. Боротьба була не з легких. Кожна група з-за всіх сил виривала перемогу у конкурентів. Лише складність питань, їх логічних конструкцій, відкрила справжніх Знавців факультету.

Обійшовши старших і більш досвідчених студентів, перемога знайшла свого фаворита в команді політологів першого курсу. “Покоління Next” приємно здивувало своєю згуртованістю, інтелектом і правильним настроєм. Учасники відповіли на найскладніші питання, працювали спокійно, правильно використовували, зібраний багаж знань.

Але інші команди теж виявилися на висоті. Різниця отриманих балів була зовсім незначною.

Гра довела старий факт, що інтелектуали мають гарне почуття гумору. Як сказав Ірвін Шоу: «Коли не знаєш, що відповісти, тільки й залишається, що жартувати». На вікторині кожен зміг і посміятися, і чомусь навчитися, і показати свої навички в логічному мисленні. «Що?Де?Коли?» на факультеті не в перший раз. Кожен рік – це корисний досвід, нові гравці, надзвичайні питання.

Але науковий сектор не зупиняється на одному подібному заході! Вдалося почути, що незабаром на ФСУ регулярно будуть влаштовуватися інші відомі інтелектуальні ігри. Переходьте за посиланням https://vk.com/ntsa_fsu , слідкуйте за майбутніми заходами сектору, розвивайтеся разом з НТСА!

Катерина Ковтун

Фото: Наталія Баранова