%d0%ba%d0%b4

Фестиваль “Коло друзів”

У Запоріжжі відбувся фестиваль «Коло друзів». В організації, благодійному фонду «Посмішка дитини», допомагали волонтери «Студентського серця».

Захід пройшов у центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай». Зустріч відзначилась сімейною обстановкою, де, як не можна краще, провели вихідний день мешканці Запоріжжя. Програма включала в себе різні ігри та майстер-класи для дітей, а також, приємні зустрічі і знайомства для їх батьків.

«Студентське серце» допомагало у проведенні масштабного сімейного свята, стало невід’ємною частиною цього дня. Приєдналися й інші члени Запорізького національного центру молоді.

Волонтерський рух вже традиційно бере участь у подібних фестивалях. З допомогою волонтерів люди відпочивають яскраво і цікаво, діти розвивають свої навички, а дорослі радіють успіхам своїх малюків. Самі організатори, також, із задоволенням знаходять нових друзів і знайомих, спілкуються з ними, діляються позитивом із запорожцями.

Благодійна діяльність об’єднує людей, розвиває альтруїстичні навички, утримує культуру суспільства.

Катерина Ковтун