5pf1lfxrrga

Квест першокурсника

Перший тиждень жовтня, на ФСУ, розпочався з “Квесту першокурсника”.

Це спортивно-інтелектуальна гра. Її мета – розкрити потенціал студентів, об’єднати ще малознайомих людей, активно провести час в хорошій компанії.

Студенти пройшли випробування різної складності та змісту. Проявили себе в спортивній грі, інтелектуальних загадках, написали тексти за кілька хвилин, творчо інтерпретували конкурс селфи, пограли і в наукові ігри, зорієнтувалися у двох конкурсах на швидкість мислення.

За кожен етап квесту максимальним балом вважалася п’ятірка. Всі серйозно підійшли до виконання завдань. У кожному конкурсі отримували позначки вище середнього.
Переможця, спочатку, вибрати не вдалося. Дві команди прийшли на фініш з однаковою кількістю зібраних балів. Але перше місце, все ж таки, знайшло свого власника.
Соціологи першого курсу, прийшовши на пару хвилин раніше від інших команд, вирвали перемогу у своїх супротивників за рахунок часу. Вітаємо переможців і всіх учасників-першокурсників з хорошими результатами гри.

“Квест першокурсника” організувала студентська рада факультету соціології та управління. Захід пройшов настільки активно і дружньо, що задоволення від сонячного понеділка отримали як самі команди, так й організатори.
Подібне проведення часу об’єднує людей, знаходить спільне між студентами різного віку, курсів та спеціальностей. Але не тільки розважальна частина вдалася. Захід можна характеризувати і з точки зору розвитку. Кожен першокурсник зрозумів, над чим йому слід попрацювати, які розвинути навички, щоб стати ідеальним студентом.

У групі вконтакті https://vk.com/fsu_znu всі бажаючі взяли участь в анонімному опитуванні. Вибрали тип завдань на квестах, який вважають найбільш цікавим для себе. Найактуальнішими виявилися завдання, пов’язані з пошуком чого-небудь або кого-небудь. Опитування допомогло визначити, що краще організовувати, які вибрати теми і підходи для подальших заходів.

Катерина Ковтун