В Україні відзначають День людей похилого віку 1 жовтня.

Студенти ФСУ, волонтери сектору «Студентське серце», заздалегідь, 30-го вересня,  відвідали відділ соціально-побутової адаптації та привітали цих чудових людей. Ідучи туди, ми вирішили назвати це свято «Днем людини молодого віку». Побачивши відкритих та життєрадісних бабусь та дідусів тільки переконались в тому , що вік – лише цифра!

Ми співали пісні , розповідали вірші , сміялись , спілкувались , та просто насолоджувались кожною миттю в компанії цих чудових людей.  Кульки , які їм принесли, були незначним подаруночком.  Він мав їм нагадати про безтурботне дитинство, і на мить уявити себе 10-ти річною дитинкою.

В нашій дівочій команді також є один хлопець, який заспівав веселу, знайому всім пісню. Справив на бабусь неабияке враження! Вони співали разом з нами, і навіть танцювали!

Відвідавши таке свято , студенти подарували цим людям заряд настрою та енергії, дали зрозуміти, що вони не самотні, що про них пам`ятають.  Особливо приємно було бачити щирі сльози від нашого візиту, Наприкінці зустрічі запросили нас приїхати знову. Ми звісно пообіцяли навідатись до них ще, й не раз.

Ми, волонтери “Студентського серця”, не тільки привітали цих «молодих» людей, але й самі пішли звідти із купою емоцій! У нашій групі, https://vk.com/student_heart_fsu Ви можете знайти більше фото , і навіть відео з цього чудового, сонячного дня, а також приєднатись до нашого руху!

Кристина Чишко

One thought on “День людей “молодого” віку”

1. A lot of thanks for each of your hard work on this blog. Ellie takes pleasure in carrying out internet research and it’s really obvious why. A lot of people know all about the dynamic manner you make vital tips and tricks on your blog and in addition increase contribution from people on that theme then my girl is in fact discovering so much. Take advantage of the remaining portion of the year. You have been carrying out a terrific job.