dvhiylw92ay

День людей “молодого” віку

В Україні відзначають День людей похилого віку 1 жовтня.

Студенти ФСУ, волонтери сектору «Студентське серце», заздалегідь, 30-го вересня,  відвідали відділ соціально-побутової адаптації та привітали цих чудових людей. Ідучи туди, ми вирішили назвати це свято «Днем людини молодого віку». Побачивши відкритих та життєрадісних бабусь та дідусів тільки переконались в тому , що вік – лише цифра!

Ми співали пісні , розповідали вірші , сміялись , спілкувались , та просто насолоджувались кожною миттю в компанії цих чудових людей.  Кульки , які їм принесли, були незначним подаруночком.  Він мав їм нагадати про безтурботне дитинство, і на мить уявити себе 10-ти річною дитинкою.

В нашій дівочій команді також є один хлопець, який заспівав веселу, знайому всім пісню. Справив на бабусь неабияке враження! Вони співали разом з нами, і навіть танцювали!

Відвідавши таке свято , студенти подарували цим людям заряд настрою та енергії, дали зрозуміти, що вони не самотні, що про них пам`ятають.  Особливо приємно було бачити щирі сльози від нашого візиту, Наприкінці зустрічі запросили нас приїхати знову. Ми звісно пообіцяли навідатись до них ще, й не раз.

Ми, волонтери “Студентського серця”, не тільки привітали цих «молодих» людей, але й самі пішли звідти із купою емоцій! У нашій групі, https://vk.com/student_heart_fsu Ви можете знайти більше фото , і навіть відео з цього чудового, сонячного дня, а також приєднатись до нашого руху!

Кристина Чишко