cnpY6NTLFuE

Зустрічали перспективних ФСУшників

В рамках Дня відкритих дверей ЗНУ 24.04 відбулась зустріч керівництва, викладачів та студентів факультету соціології та управління з абітурієнтами.

В ході зустрічі відбулась цікава бесіда в ході якої учні ставили актуальні питання щодо здобуття вищої освіти. Яскраву та ґрунтовну відповідь надали: декан ФСУ М.А. Лепський, заступник декана Т.Ф. Бірюкова, зав.каф  політології Є.Г.Цокур, зав. каф. соціології В.О.Скворець, та професор кафедри соціальної філософії та управління О.М.Приймак.

TxuZ3MbH3RY

«День открытых дверей в ЗНУ для меня всегда праздник! Потому что, каждый раз смотря в растерянные глаза абитуриентов, я вспоминаю, как сам приходил на подобные мероприятия в ЗНУ, и помню, как дни открытых дверей повлияли на мой выбор. Я думаю, что и абитуриенты, и студенты, которые повествовали о нашем замечательном университете, остались довольны», ­– ностальгує голова профорієнтаційного сектору  Едуард Бойко.

hpYEBMu7FMk

Студрада ФСУ розповіла про студентське життя на факультеті. Абітурієнти змогли побачити випуск ФСУ TV (студентське телебачення) та оцінити його цікавість. Компетентнісний підхід до вищої освіти, це запорука подальшого професійного успіху – до такого висновку дійшли усі учасники зустрічі.