o-xOJJdg_nE

Містична Студентська весна 2016

Інші, Карусель

Поглянути на наймістичнішу містику від ФСУшників були в змозі глядачі «Студентської весни 2016» в останній конкурсний день 7 квітня.

Сюжетна лінія нашої історії будувалася у двох часових вимірах. Перша дія — близько 2 тисяч років тому. Члени таємничого братства утворили книгу зі знаннями, яка не повинна була потрапити до рук сучасності. Однак завдяки одному сміливцю це все ж таки вдалося! Ролі головних членів братства виконали Микола Горлов, Едуард Бойко, Володимир Шмідт, Антон Назаренко та Микола Анісімов.

ImImngM_B9A

До речі, номер, яким розпочилася наша Студвесна, став наймасовішим: окрім 5 вищезазначених членів братства до них приєдналося ще 16 братів, обличчя яких було приховано за білими масками.

Голова культурно-масового сектору Юлія Ланг: “Работать над студвесной, как по мне, сложно, но главное – подготовка и хороший сценарий! Все участники молодцы, старались, переживали. Я считаю, что у нас получилось воссоздать нашу тему в реальную жизнь. Очень благодарна своими помощникам, а особенно Соне Марченко!”

Друга лінія — це сучасність, де троє невгамовних студентів викрали сховану книгу. Після цього з ними таки “сталася” містика. Ролі студентів артистично зіграли Владислав Омельянченко, Оля Гаркуша та Владислав Надтока.

XGmvyPqMxD0

Під час пошуку правди нашими героями містика виявлялася в різноманітних вокальних номерах: у виконанні Едуарда Бойко «И лампа не горит» (на фоні пристрасний танок від Марії Воробцової та її партнера) та Анастасії Забуги «Демони» (музикальний супровід — Анастасія Міщенко).

Не обійшлося й без демонстрація поезії — Едгар По у баченні Антона Назаренка та таємничого танка від майже танцювального колективу ФСУ.

Справжній відтінок містики додала й пісня на латині «Ameno Dorime» у виконанні Анни Іщенко та Едуарда Бойко. Не менш ефектним став фінальний номер — Театру тіней.

Ca-kF6h22Ig

В рамках продовження традицій рідний факультет прийшов підтримати його Декан Лепський Максим Анатолійович: «Выступление удалось как целостное произведение, которое прекрасно исполнили наши замечательные студенты. Была интрига, тайна, прекрасное исполнение номеров. Особенно мне понравились исполнение Антона Назаренко – стихотворения, Эдика Бойко – песня “Сплин”, таинственная песня с черными лентами в исполнении Анастастасии Забуги прекрасная композиция дуэта. Традиционно порадовал “театр теней“, который потребовал особого времени суток, что так точно рассчитала режиссер Соня Марченко».

Також Максим Анатолійович висловив свою вдячність: «И самое главное – я хочу поблагодарить всех наших студентов, кто принял участие в создании события выступления и хочу, чтобы наши студенты понимали – все было ОЧЕНЬ КРУТО! МОЛОДЦЫ!!!»

Кіцевою метою виступу сталася зустріч сучасності та давнини, де мудрий старець доніс посилання таємничої книги, навколо якої крутився весь ФСУ: саме люди, а не надприродні сили, керують власною долею! Кінець.

Точніше тільки початок.

Анастасія Міщенко