Fsushechki2

Відбулася музична перерва до святкування 15-річчя ФСУ

Музична перерва до святкування 15-річчя ФСУ відбулася 15 березня завдяки ініціативній #fsu_znu (Студентській раді ФСУ) та з допомогою Центру культури ЗНУ. Запальними ведучими перерви стали неперевершена Надія Квітка та харизматичний Едуард Бойко.

Під час проведення перерви розігрували квитки до традиційної вечірки ФСУ, але в цьому році особливої — «Юбилей нашей бабушки». Умовою розігрушу було назвати найцікавіший факт з історії факультету.

Глядачі мали змогу насолодитися піснею «Зажигай сердце», яку виконала запальна Катерина Бойко та бадьорим танцем від хореографічної студії «D.A.L.S».

До привітання рідного факультету з теплими та по-справжньому батьківськими словами приєднався декан факультету Лепський Максим Анатолійович. А зі словами вдячності та закликами “впевнено йти вперед до нового” звернулася до ФСУшників голова Студентської ради Марченко Софія.

В традиційному дусі факультету святкова перерва завершилась виконанням славетного гімну ФСУ голосистою Маріанною Дмитренко.

Дружнім та по справжньому сімейним був хоровод із присутніх студентів та викладачів.

А ось, що скаже нам про цей захід заступник голови Студнетської ради ФСУ Руслана Діхтяренко: “Велика перерва, присвячена 15-тиріччю факультету, відзначилася емоційністю та яскравістю. Такі заходи необхідні, адже сприяють єднанню студентів факультету та відображають наш дух! Я бажаю , щоб той заряд, з яким пройшла музична перерва, факультет зберіг на довгі роки, щоб кожен відчував плече іншого і пам’ятав, що ФСУ це родина!”

Анастасія Міщенко