10 грудня відбулося фінальне зібрання активістів Профкому ФСУ. На ньому обговорили підсумок року і навчального семестру, нові проекти та плани.

Збори голова профкому ФСУ, а за сумісництвом голова профкому ЗНУ, Едуард Бойко почав зі слів подяки за роботу. Команда профоргів зробила великий внесок у розвиток і допомогла набрати профкому великої популярності. Було відзначено, що лише на нашому факультеті – факультеті соціології та управління – стовідсоткова реєстрація в профкомі.

Одні з найбільших досягнень команди стало повернення можливості потрапити до профілакторію ЗНУ. Для членів профкому путівка на місяць коштує всього лише 120 грн і включає в себе триразове харчування та різні медичні процедури. Для цього всім студентам необхідно буде найближчим часом пройти медогляд.

Але на цьому активісти не зупинилися! Профком продовжує організовувати різні ескурсії для своїх студентів з величезною знижкою. Найближча поїздка – це автобусний тріп до Прибалтики. Так само будь-який бажаючий зможе відвідати кінотеатр, отримавши квиток зі зниженою ціною.

Профком завжди працював, працює і буде працювати для своїх студентів! Команда не зупиняється на досягнутому, і надалі нас чекає ще більше можливостей від профкому ФСУ.

Лобода Тетяна