rp_TYFE6SFFqAU.jpg

PR-команда ФСУ завітала до школярів

24 листопада члени PR-команди факультету – Едуард Бойко, Владислав Плужнік, Ашихіна Анна, Коротич Дар’я – відвідували 34 ліцей з метою залучення випускників до студентського життя.

Студенти факультету розповідали школярам про переваги нашого факультету соціології та управління, та можливості, які відкриються перед ними після вступу до ВНЗ. На зустрічі обговорювалися переваги кожної спеціальності ФСУ: соціології, політології, соціальна роботи, філософії.
Делегація донесла майбутнім випускникам школи, що студентське життя – це дуже цікава і насичена пора в житті людини, бо перед кожним відкривається величезна кількість можливостей – він вибирає свій життєвий шлях. Бо студент – це в першу чергу особистість, у якої є власні переконання, моральні якості і спосіб життя.
Авжеж, на зустрічі обговорювалася актуальна для випускників проблема вступу до університету. Команда детально розповідала, які документи потрібні, секрети успішного складання тестів ЗНО та багато іншого.
ФСУ переконенане, шо такого роду просвіта школярів необхідна для того,  щоб вони заздалегідь могли бачити приклад трохи старших “однолітків” і змогли зрозуміти, які можливості перед ними відкриваються та чим вони можуть займатися протягом свого життя. PR-команда не зупиняється на досягнутому та у майбутньому планує подібні зустрічі в інших школах міста та області.

Ашихіна Анна, Лобода Тетяна