Жага до перемоги, велич, напруження були присутні протягом двох днів на Всеукраїнському дебатному турнірі «Гра Престолів». З 7 по 8 листопада 2015 року на базі Запорізького національного університету зібралися 32 команди з різних областей України для того, щоб взяти участь у запеклих дебатних баталіях. Організаторами даного заходу виступили студенти факультету соціології та управління.

Протягом двох днів студенти зі всієї України боролись за право бути кращим у 5 раундах, пів-фіналі та фіналі. Атмосфера Гри Престолів передавалась у тематичних образах, оформленні, музиці тощо. Учасники турніру не тільки дебатували на цікаві теми, а й відпочивали на смачних кава-брейках, а кінець насичених днів провели на соушеалзі.

Суддями на ВДТ «Гра Престолів» були досвідчені дебатери з різних міст України, що об`єктивно оцінювали гру новачків та давали цінні поради для подальшого зростання.

Даний захід організовується вперше, але завдяки старанням організаторів та підтримці адміністрації всі учасники Всеукраїнського дебатного турніру залишились задоволеними та взяли з собою додому яскраві враження.

Скотницька Дар’я