Відкриття «Соціологічної майстерні»

10 листопада  відбулося урочисте відкриття «Соціологічної майстерні» для студентів та школярів. «Соціологічна майстерня» –  проект, який покликаний познайомити школярів із професією соціолога. На відкритті заходу в живій та яскравій формі були розкриті переваги соціології як професії майбутнього. Сформовано уявлення про шляхи професійного успіху соціологів. Та проведено цікаву ділову гру «Пазл професій»

Захід було розпочато привітанням проректора з наукової роботи ЗНУ, доктора історичних наук, професора Геннадія Васильчука, декана факультету соціології та управління ЗНУ, доктора філософських наук, професора Максима Лепського, представника партнера заходу Проекту ЄС-ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» кандидата філософських наук Інни Дударевої, представника партнера заходу Шведського Інституту кандидат філософських наук Ігоря Кудінова.

Відбулося спілкування з випускниками факультету соціології та управління, директором Центру незалежних соціологічних досліджень Надією Кузмичовою та Михайлом Федоровим засновником Цифрового маркетингового агентства SMMstudio, які поділилися секретами професійного успіху та самореалізації. Викладачі факультету розкрили переваги соціології в сучасному суспільстві та показали її перспективу як професії майбутнього.

На завершення заходу було проведено ділову гру «Пазл професій майбутнього», в ході якої учасники  розробили проекти майбутніх професій у вигляді яскравих колажів та переконалися, що компетенції які дає соціологічна освіта сьогодні будуть відповідними та актуальними і в професіях майбутнього.

Наступна зустріч буде присвячена розкриттю медійних маніпуляцій та фейків і відбудеться через два тижні. Більш детальну інформацію буде опудліковано на нашому сайті та у групах в соціальних мережах: https://vk.com/socforecast  та https://www.facebook.com/groups/socforecast/184263151912529/?notif_t=group_activity