Пройшла гра “Що? Де? Коли?” серед студентів ФСУ

Що? Де? Коли? – гра, яка змусила попітніти навіть самих витривалих «розумників». Вихор емоцій, боротьба думок та вагання, від яких кидало в жар… ось що відбулося 9 листопада на ФСУ під керівництвом наукового сектору.

Гравці отримали масу вражень, знань, умінь та навчилися працювати в команді. Запитання на логіку, знання навчальної програми та з рубрики «елементарно Ватсон» змусили всіх напружити мізки та до останньої думки боротися за перемогу.

НТСА вітає команду першого курсу соціологів «Конт та Ко» із зайнятим першим місцем та команду другого курсу соціальних працівників «Фантастична четвірка» із зайнятим другим місцем!

Своїми враженнями поділилася учасниця команди-переможниці, Єлизавета Хассай: “Сьогоднішня гра залишила дуже приємні враження. Питання були цікавими, заставляли замислитись. Деякі правильні відповіді вражали своєю неочікуваністю. Приємно працювати в команді, адже це об’єднує. Були хвилини серйозного “мозкового штурму”, та моменти сміху. Гадаю, що могло бути цікавіше, якби кількість команд була більшою.”

Юлія Молдован: “Сьогодні я приймала участь у ЧГК від НТСАДМВ. Одразу скажу, що раніше якось не дуже цікавилася цією темою, бо вважала, що питання ставляться важкі для дуже досвідчених гравців, та свого роду бачилася така гра нудною трохи. Але сьогодні я змінила свою думку с приводу цього, бо питання були цікавенькі. Навіть, над складними краще думалося, бо зразу ставиш собі за ціль «відповісти, бо ти ж можеш» , що певною мірою, мотивує краще ніж перемога. І звичайно, не обійшлося без гарного настрою та жартів. Дякую за чудово проведений час!”

Діхтяренко Руслана, Лобода Тетяна