«Школа професійного волонтера»

Волонтерське серце допоможе тим, хто цього потребує!

На нашому факультеті 13 жовтня стартував проект “Школа професійного волонтера”, а закінчення  відбулося 4 листопада. Всього було 5 занятій, які відвідали студенти 1, 2  та 3 курсу ФСУ, а також 2 дівчини з ЕПК, спеціальность – соціальна педагогіка.

Декілька слов про цей проект від голови волонтерського сектору, Ані Аранжий: «Школа професійного волонтера – це проект, який традиційно проходить на нашому факультеті вже якій рік. Я сама пройшла «курс підготовки» у свій час. Мета Школи в тому, щоб суденти отримали необхідну базу знань і вмінь для успішної волонтерської діяльності. Про що планувалось говорити – «Що таке волонтерство та його основи?», «Можливості для міждународного волонтерства», «З чого почати перш провести волонтерський захід, і що потрібно?» і т.д. По завершенню сподіваємося на те, що учасники цього проекту реалізують свій соціальний напрямок західу, а ми зі своєї сторони всіляко будемо їм допомагати».

12 листопада буде святкове закриття «Школи професійного волонтера». Як з нами поділилася Аня, волонтерський сектор планує реалізувати поїздку до школи-інтернат ко Дню Святого Миколая з випусниками, та вони вже почали першу підготовку. Побажаємо їм успіхів та натхненної праці!

Щербань Олександра