Тижні тяжких тренувань, години репетицій, хвилювання, і ось нарешті –  28 жовтня в актовому залі 2-го корпусу ЗНУ відбувся щорічний конкурс “Дозвольте відрекомендуватися, 1 курс!”, в якому першокурсники факультету соціології та управління продемонстрували всі свої таланти.

У цьому році першокурсники ФСУ під керівництвом та допомогою культурно-масового сектору студради обрали тематику усім відомого ще з дитинства мультфільма “Пригоди Джекі Чана”. Цього разу Джекі разом з друзями шукав таланти нашого факультету по різним країнам.

Підтримка у залі в нас була на високому рівні – навіть жюрі це помітило! Жоден з гостей не пожалкував, що прийшов і на власні очі побачив виступи наших першокурсників. До уваги глядачів були і танці, і співи, і навіть театральна постанова! Вальмонт, Самурай, Джекі Чан та інші веселили зал і зробили цей вечір справді незабутнім.
А тепер з перших вуст – думка глядачів!
“Якшо чесно, я не очікувала, що буде настільки круто. Особливо сподобався Саша – Джекі Чан. Хотілося б сказати велике дякую всім організаторам” – Шепєлєва Катерина.
 “Спостерігав за всім, що відбувалося на сцені і не міг відірватися. Навіть не здогадувався, що на нашому факультеті така велика кількість талановитих людей. Ну і не можу не відмітити дискотеку. Загалом, добре провели час, мені все сподобалось” – Торцев Костянтин.

Омельянченко Владислав

Якщо ви не потрапили у середу на концерт, то можете переглянути виступ наших талановитих першокурсників прямо тут!