10 листопада 2015 року о 15.30 в аудиторії 307-3 корпусу відбудеться офіційне відкриття “Соціологічної майстерні” під керівництвом кафедри соціології.

СОЦІОЛОГІЧНА МАЙСТЕРНЯ – це науково-освітній проект з розвитку соціологічного та аналітичного мислення.

Тема майстер-класу : “Соціологія як шлях до успіху”.
Соціологічна майстерня для студентів та школярів забезпечить цікаве та професійне спілкування майстрів соціології з майбутніми майстрами, успішними людьми. В живій та яскравій формі ми розкриємо переваги соціології як професії майбутнього, сформуємо уявлення про шляхи професійного успіху! Ви зможете відкрити для себе нові напрямки реалізації творчих здібностей.

Відбудеться зустріч з цікавими, креативними та успішними людьми – випускниками факультету, які поділяться секретами свого життєвого і кар’єрного успіху. Студенти-соціологи презентують свою нову відеороботу під назвою “Що таке соціологія?”.

На майстерні буде проведена ділова гра: “Місце соціології серед професій майбутнього”, а переможці отримають сувеніри на згадку.

Проект реалізується на базі кафедри соціології факультету соціології та управління Запорізького національного університету за підтримки ГО “Центр стратегічного прогнозування та проектування”, ГО “Союз соціальних технологів України” та public agency “Swedish Institute”.

Для подальшої роботи Ви маєте зареєструватися за цим посиланням та приєднатися до однієї з груп в мережі VK.COM або FACEBOOK.COM або

Чекаємо на вас, юні соціологи!