Студенти ФСУ отримують професійний досвід, навчаючи школярів!

Студенти, що представляють  актив волонтерського руху «Студентське серце» факультету соціології та управління разом із комунальною установою  «Запорізький обласний центр молоді» Запорізької обласної ради в рамках обласної програми «Навчайся в Запорізькому краї!» з 30 вересня до 9 жовтня реалізували 5 профорієнтаційних поїздок в різні районні центри області: Бердянськ, Токмак,  Кам’янко-Дніпровський, Мелітополь та місто Дніпрорудне Васильївського району.

Програмою передбачена робота тренінгових груп за програмою «Чинники успішного працевлаштування», що  розроблена кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри соціальної філософії та управління ФСУ – Ганною Валентинівною Бойко та командою студентів спеціальності «соціальна робота».

Організатори планували охопити близько 250 старшокласників, але реальна кількість охочих стати учасниками сягала  500 осіб.

Такі профорієнтаційні поїздки волонтерами «Студентського серця»  факультету соціології та управління Запорізького національного університету та представниками КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР проводяться не вперше. Минулий навчальний рік завершився роботою з старшокласниками м. Енергодар, Бердянськ та Токмак.

Анна Аранжий