“Студентське серце” привітали людей похилого віку

Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою.
Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь
мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів.”
І. О.Решетовська

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. У волонтерському секторі «Студентьке серце» вже стало традицією вітати бабусь та дідусів з цим святом, тому волонтери завітали до Відділення соціально-побутової адаптації Жовтневого району.

У цей святковий, наповнений теплом осінній день вони привітали віршами та піснями всіх присутніх людей похилого віку.Участь у привітанні взяли студенти 1-4 курсів усіх спеціальностей. Також хотілось би виділити Дмитренко Маріану (3 курс, політологія) та Бойко Едуарда (2 курс, соціологія), які, співаючи пісні, зворушили кожне серце присутніх.

Добрі справи не залишаються не поміченими. Колектив та відвідувачі відділення соціально-побутової адаптації висловили свою подяку за волонтерську діяльність та участь у проведенні святкового заходу – Похвальним листом, приємними словами та побажаннями.

Ми сподіваємося, що ви не забули привітати своїх бабусь і дідусь з цим святом!

Щербань Олександра