Літературний суд

30 вересня був проведений літературний захід НТСАДМВ ФСУ на тему роману Джека Лондона «Мартін Іден». Учасники обговорили зміст твору, охарактеризували головного героя, висловили свою точку зору щодо нього та поділилися враженнями від самого твору.

Цей цікавий захід проводився у форматі суду над вчинком головного героя. Тобто, читачі подали позов до суду щодо того, що своїм вчинком головний герой заподіяв їм моральної шкоди. Присутніми були: суддя, сторона звинувачення, сторона захисту, свідки та суд присяжних. Головним завданням на суді було довести, чи правильним був вчинок головного героя, та винести йому вирок. Відбулася дискусія: одна сторона була за цей вчинок, інша проти. Також судовому процесу допомагали свідки, які вносили свої аргументи. Але, все ж таки, вирок зробив суд присяжних на користь позивачів.

Захід був проведений на високому рівні. НТСАДМВ ФСУ будут раді, якщо саме ви приєднаєтеся і станете активними учасниками в наступних заходах!

Ткаченко Карина

One thought on “Літературний суд