У неділю, 27-го вересня, відбулася урочиста посвята першокурсників факультету соціології та управління. Студенти старших курсів під керівництвом студради підготували для своїх молодших товаришів доволі цікаву програму з низкою різних завдань, конкурсів та квестів.

Після вступного слова голови студ.ради першокурсники почали представляти свої сектора. Пісні, танці, театральні постановки – все це було представлено юними студентами до уваги старшокурсників. Доречі, посвята відбувалася в Дубовому Гаї. Згодом все продовжилось киданням фарбою та квестами. Студ.рада приклала всі зусилля, аби зробити посвяту першокурсників якомога яскравішою та захопливішою, і їм це вдалося!

З нами своїми враженнями поділилася Катя Шепелєва, першокурсниця-політолог: “Посвящение прошло в веселой и дружной атмосфере. Старшекурсники очень старались сделать так, чтобы мы чувствовали себя комфортно, и у них это получилось! Хорошая музыка, энергичные ведущие, а главное – позитивное настроение у всех. Уверена, что интересные квесты сплотили все группы, мы почувствовали себя командой и замечательно провели время вместе!”

Закінчилася посвята грою в твістер на березі Дніпра, де студенти вже насолоджувалися красою природи та ділилися враженнями один з одним.
Першокурсники факультету соціології та управління дуже вдячні студ.раді за таку добре організовану та цікаву посвяту і з нетерпінням чекають на нові заходи!

Омельянченко Владислав