23 вересня відбулася зустріч студентів ЗНУ з ректором. Для першокурсників ця подія стала першою можливістю поспілкуватись з Миколою Олександровичем, в той час як інші вже добре знали, на що вони бажають отримати відповіді. Тому +30 здавалися справжньою прохолодою на рівні з деякими “палкими” питаннями. Комедійні чи провокативні? На зустрічі з нашим ректором було все.

Для чого Микола Олександрович організував цей захід? Мабуть, для того, щоб розібратись з усіма накопиченими питаннями. А що ж турбує студентів ЗНУ? Когось стипендія, когось гуртожитки, а ось певну частину ФСУ фізкультура. Але ми довіряємо нашому ректору і дуже сподіваємось на його слова про те, що заняття  з фізичного виховання більше не викликатимуть депресій та будуть приносити задоволення.

Можливо, були ще питання, які цікавили студентів ФСУ, але впізнати їх було майже неможливо. Анонімність зробила своє діло. Деякі адресати, які точно є “мешканцями” факультету,  не тільки цікавились, а ще й обґрунтовували свої прохання, що дійсно важливо у спілкуванні між будь-якими людьми.

Під час навчання ще буде безліч питань, які ми захочемо поставити Миколі Олександровичу. Але на цей раз ФСУ не вирізнявся великим ентузіазмом, а все тому, що людей цього факультету цікавлять актуальні питання, і точно не слизька підлога або тихі дзвінки.

Залишається сподіватись, що всі отримали те, чого чікали від зустрічі. На цьому заході можно було не тільки запитати, послухати та поміркувати, а ще й вдосталь посміятися, але у гарному сенсі слова, адже легка атмосфера дійсно допомагала, тому й питань було чимало і тривалість події була значною.

Ковтун Катерина