1-3 травня у м.Бердянськ успішно відбулася традиційна “Маевка ФСУ-2015”. Студенти ФСУ добре відпочили, відмінно повеселилися, а найголовніше – незабутньо відзначили травневі канікули на березі Азовського моря!

Цього року на учасників “маевки” очікувало ностальгічне випробування: студенти змогли відчути себе справжнісінькими дітьми на табірній зміні. Утворилися забавні отряди: “Баби”, “Вогонь”, Дзідзьо “і” Ракушанчікі “.
Більш докладно про фсушний відпочинок нам розповіла учасниця поїздки, Женя Крашевська: “Я вже другий рік поспіль їду зі своїм факультетом відпочивати на травневі, і анітрохи, ні на хвилиночку не пошкодувала! Цього року поїздка була ще цікавішою, адже організатори (студрада ФСУ – прим.ред.) намагалися максимально наблизити атмосферу до табірної. Відчувалася така легка ностальгія за улюбленим відпочинком дитинства.
Були й отряди з небанальними назвами, і конкурси з непередбачуваним фіналом, і вечірні посиденьки з логічними загадками і страшилками, навіть купалися у морі трошки: групка бестрашних моржів.
Погодні умови були не дуже райдужні, але нікого це не засмутило, адже щирі емоції, посмішки, які супроводжували нас всю поїздку, і звичайно ж, ентузіазм наших організаторів дійсно зігрівали!
Дуже круто було знову, як колись, дуріти, повторювати найбезглуздіші рухи, приймати участь у найрізноманітніших іграх і абсолютно не паритися, що там хтось подумає, хоча повірте, з боку може це і виглядало злегка неадекватно. Адже багато хто з нас, особливо зараз, в тяжкі часи перед сесією, просто погрузли в сірих буднях, а це було класне і потужне розвантаження!
Ніколи не варто забувати, що всі ми родом з дитинства! Не дивлячись на будь-який вік, не потрібно забувати щиро радіти життю, як маленька дитина.
Спасибі величезне всім, хто зробив мої травневі свята саме такими! Вся наша поїздка виступає черговим вагомим доводом до тези “ФСУ-сім’я”. Дякую вам за це!”

Вдалий відпочинок став відмінним стартом підготовки до вдалої здачі заліків та іспитів! “Маевка ФСУ” не тільки допомогла кожному додати в життя яскраві фарби, а й згуртувала нашу і так дружню факультет-родину.

Лобода Тетяна

Євгенія Крашевська