30 квітня відбувся Фінал Відкритої Ліги КВН за Кубок ректора ЗНУ. І наша команда, для якої сезон 2014-2015 став дебютним, найпершим в житті кожного з гравців КВН, змагається за першість зі «старою гвардією» Клубу. Три підготовлених конкурси та розминка – висока планка, завищена спеціально для гравців фіналу, очікувала на них попереду.

Отже, Олексій Савицький, який взяв за правило захоплюватися «Їжачим кисилем», оголошує його як нестандартну команду з оригінальною назвою та неабиякими жартами.
Перше випробування «Привітанням» проходило дружньо, з входженням в команду нових учасників, прощанням зі старими, дефіле костюмами, крадіжками чужих відтбивок та поєдинками на булках.
Далі, розминка з питаннями від журі та капітанський конкурс зі стендапом від фронтмена «Їжачого киселю» про фішку команди – костюми, точніше про їхню роль у житті капітана. Про те, як член журі та відданий йому шолом врятували Олегу життя. Ще про те, як він зустрічався з богомоліхою і прикривався татом міліціонером.
На музичному ж, завершальному, конкурсі команда представила власне бачення таких фільмів, як «Гаррі Поттер» і «Титанік». А кульмінацією шоу стала реп композиція про цеглу від Ліни та Олега з відео кліпом і підтанцовкою на задньому плані.
За результатами фінальної гри «Їжачий кисіль» посів п’яте місце, яке викликало в команди масу яскравих емоцій. Вони щасливі від того, що цей сезон зібрав їх разом і, як вони заявили у своєму виступі, «все ще попереду»!

Пересипко Марія