«Студентська весна – 2015». Другий конкурсний день. Факультет соціології та управління – один з виступаючих. Після доволі концептуального виступу Журфаку серед вболівальників ФСУ відчувалося значне нервове напруження. Однак наші хлопці та дівчата увірвалися на сцену і повністю полонили увагу, сумніви та переживання. Залишилися тільки вони – яскраві, «пантомімні», послідові й безкінечно талановиті.

Квартирники довжиною в життя п’ятьох друзів, які дорослішали, закохувалися та «клацали вставними челюстями» разом. Дні народження головного героя, починаючи з семи та закінчуючи сімдесятьма шістьома роками, були іронічною розповіддю про кожного персонажа історії. Як один, не залежно від віку, танцював; інший – не зовсім друг, однак з гарним смаком до подарунків, не переставав здивовувати; як кращий друг влучно проголошував тости; і всього одна дівчина, але саме та, єдина. На їхніх квартирниках були і дитячі танці під українську музику, і спокусливі дівчата з торта, і запальні танцівниці, і ліричні та вибухові пісні.
Весело, зворушливо, емоційно та віртуозно – ось, як виступив ФСУ цього року. Це відчув і підхопив зал, прокоментували судді та зафіксував фотоапарат. Адже, як не слово – то емоція, що не емоція – то крутий знімок.

Пересипко Марія