Фінальною межею Місяця ФСУ  став гала-концерт, присвячений підведенню підсумків роботи студентської ради за час цього особливого місяця. Він відбувся 27 березня.

Проводили святковий захід студенти ФСУ Куценко Анна та Назаренко Антон. Вони запрошували до трибуни керівників секторів. Кожен з них представляв публіці свій інноваційний проект наочно, заздалегідь підготувавши відео презентацію, та вербально. Також члени студради не оминули можливості подякувати найактивніших учасників їхніх проектів дипломами. А Бойко Едуард порадував студентів і викладачів своїм виконанням відомої пісні.

Урочисте слово будо надано й «батькові факультету соціології та управління» Лепському Максиму Анатолійовичу. Він виказав незгасаючу довіру студраді ФСУ, звернув увагу на найбільш яскраві проекти та їхніх креативних учасників і разом з усіма присутніми ще раз привітав наших футболістів з перемогою на спартакіаді ЗНУ. Також декан пліч-о-пліч з головою студради нагородив організаторів ФСУшного місяця та їхніх «технічних» помічників. Переможцем цього заходу став розроблений Дебатним клубом на чолі з Юргіною Юлією проект «Нам є, що сказати». А найбільш активною групою-учасником визначено соціальну роботу 3 курсу.

Завершила ж гала концерт Дмитренко Маріанна гімном ФСУ, який весь зал слухав стоячи, демонструючи єдність і дань традиціям факультету.

Пересипко Марія