13 березня Дебатний клуб факультету соціології та управління організував дебатну показову гру для школярів та студентів на гостру тему: «Для подолання кризи в Україні необхідно запровадити тоталітарний режим». Студенти-дебатери не тільки міста Запоріжжя, а й гості з Одесси та Дніпропетровська взяли в ній участь.

Гра пройшла в один раунд у всесвітньому шкільному форматі. Команду ствердження «Понаехали» представляли студент Таритін Дмитро (Запоріжжя), студентка Ірина Авдєєва (2 курс, Дніпропетровськ) та школяр, але вже з великим досвідом дебатів Ілля Котляр (Дніпропетровськ). Команду заперечення «Freedom» складали студентка Юргіна Юлія (Запоріжжя), студент Андрій Роспотнюк ( 3 курс, Одеса) та студентка Анжела Демидова (Запоріжжя). Суддями виступили досвідчені викладачі ЗНУ Скворець В.О. та Глазунов В.В..

За словами голови Дебатного клубу ФСУ –  Юргіної Юлії –  «треба вміти домовлятися, а дебати є  шляхом правильної демократії».

По закінченню гри всі присутні мали змогу висловити свою думку щодо самої гри, теми дебатного раунду та гравців. Школярі відзначили, що гра їх зацікавила, сподобалось як виступали дебатери і в подальшому вони хочуть цим займатися.

Скотницька Дар’я