Турнір з стрітболу

17 лютого пройшла напружена стрітбольна гра між факультетами соціології та управління, історичним, соціальної педагогіки і психології. Наші гарні та сильні хлопці відстоювали честь факультету.

У команді грали хлопці другого та першого курсів: Дмитро Таритін, Констянтин Волобуєв, В’ячеслав Васильєв та також голова спортивного сектору, який не залишився осторонь і теж вирішив допомогти команді, – Андрій Фінько.

Усього відбулося три напружені  гри. Перша зустріч була з фізичним факультетом, яку, нажаль, ми програли. Проте наші хлопці не зневірилися у собі  і грали далі. Другий матч відбувся з  факультетом соціальної педагогіки і  психології, який ми  виграли. Вирішальна зустріч була з істориками, яка завершилася впевненою перемогою наших хлопців.

Взагалі гра пройшла чудово та з неймовірною атмосферою напруженості. Збірна нашого факультету показала себе у всій красі! Наших хлопців прийшло підтримати багато вболівальників. Сподіваємося, що й надалі спортивний сектор буде дарувати нам перемоги та приводи для гордості!

Бахмацька Наталія