“Вусата” фотозустріч ФСУ

15-го листопада, в осінню суботу, студенти зібралися при не дуже університетській обстановці, адже відбулася забавна фотозустріч “I love autumn” факультету соціології та управління у парку “Дубовий Гай”.

Підготовка до такого незвичайного міні-заходу почалася ще в п’ятницю: активісти студради згадали уроки праці в школі, вирізаючи бутафорію для фотосету. Зі звичайного картону вони зробили милі вуса, оригінальні окуляри і навіть брутальні трубки! Все це було успішно використано в подальшому. Зустріч пройшла яскраво і весело. ФСУшки встигли не тільки пофотографуватися, а й залізти на балки моста і навіть засунути голову в рот рибі на фонтані. Варто відзначити, що на зустрічі майже усі були з першого курсу!. Це доводить те, що наші першокурсники вже встигли успішно влитися в життя факультету. Всі посмішки та цікаві моменти були зафіксовані нашими талановитими фотографами.

Такі заходи – відмінний привід познайомитися з новими людьми, відволіктися від навчання, цікаво провести час і отримати круті фотографії! Обов’язково приєднуйтесь до нас – буде круто, студрада ФСУ гарантує!

P.S.: Фотографії можна знайти тут – https://vk.com/event80376912

Лобода Тетяна