Старт збірної з волейболу

У понеділок, 17-го листопада, в 2-му навчальному корпусі в спортзалі відбулася перша гра збірної факультету соціології та управління з волейболу в рамках спартакіади ЗНУ, груповий етап. Наша команда зустрілася зі збірною фізичного факультету та зазнала поразки з рахунком 2:0 за сумою двох партій.

Наші хлопці серйозно віднеслися до гри і дуже старалися, але, на жаль, нам не пощастило. Команда фізиків цього навчального року явно стала сильнішою на декілька ампер. Але наша збірна не засмучується і старанно готується до наступної гри, адже вони мають довести, що факультет соціології та управління найкращий навіть у волейболі!

Ось як прокоментував поразку один з гравців збірної з волейболу, Степан: “Гра була звичайною, в першій партії ми повинні були вигравати за рахунку 14:6, але щось пішло не так, що саме – не знаю, і ми програли. Швидше за все ми відчули легку перемогу і просто розслабилися, а це велика наша помилка. Друга партія пройшла так само, було багато помилок, яких можна було уникнути, не було взаєморозуміння між членами команди і це привело до нашої поразки. Але ми не засмучуємося! Ми завжди піддаємося в першій грі, а потім починаємо вигравати. І хотілося б сказати велике спасибі все тим, хто прийшов і підтримав нас, це було дуже відчутно і приємно. Ми обіцяємо, що в наступній грі ми порадуємо вас перемогою!”

Нагадуємо, що в групі з нашими хлопцями – фізики, економісти і журналісти. На даний момент наша збірна перебуває на третьому місці, а це реальний шанс пройти в 1.8 фіналу! Наступна гра відбудеться в середу, 19 листопада, о 14:30,  у спортзалі другого корпусу. Наша збірна зустрінеться з гравцями економічного факультету. Хлопцям потрібна ваша підтримка! Якщо ця гра завершиться нашою перемогою, то хлопці зможуть вийти з групового етапу і пройти далі. Приходьте підтримати свій факультет!

Лобода Тетяна