Гала-концерт «Дозвольте відрекомендуватися, 1 курс!”

17 листопада, у Міжнародний день студента, відбувся гала-концерт  конкурсу  «Дозвольте відрекомендуватися, 1 курс! День народження зірок». Для феєричного завершення конкурсу були відібрані найкращі номери . Першокурсники факультету соціології та управління виступали з оригінальним та блискучим світловим номером. Разом з ними честь ФСУ відстоював соціолог 1-го курсу – Едуард Бойко – з піснею «Моє серце».

У першому блоці виступали “Ліхтарики”. Як тільки у залі погас світ, глядачі з захопленням дивилася  уже знайомий їм виступ. Коли ліхтарики утворили абревіатуру назви  нашого університету – «ЗНУ» – зал залився бурхливими оплесками! Як завжди, наш факультет здивув усіх своїм виступом. Через декілька номерів виступав Едуард Бойко з піснею «Моє серце». Він також не залишився без підтримки зала, усі дружно йому підспівували. За свій чарівний талант він виграв у номінації «Золотий голос».

Гала-концерту з захватом чекали усі, бо це був вирішальний день! Нарешті першокурсники ФСУ дізналися, що їх виступ зайняв почесне третє місце та отримав сертифікат на 500 гривень, а також особливу нагороду з сертифікатом на 250 гривень  – «За оригінальність виступу». Також відбулося нагородження всіх переможців факультетських й загальноуніверситетського етапів конкурсу «Студент року-2014». Валерія Овчарова стала «Студентом – волонтером року», Владислав Таран був номінован як “Студент – спортсмен року”; грамотами було нагороджено  голову студентської ради факультету – Шляхового Микиту та голову культурно-масового сектору – Великоіван Поліну.

Завдяки студраді ФСУ серед першокурсників відкрилися нові талановиті зірочки, вони на рівні реалізовували  кожний номер. Особливу подяку учасники “Дозвольте відрекомендуватися, 1-й курс” висловлюють Поліні та Микиті за їх творчу настанову, ідеї та допомогу в постановці виступів. Відтепер кожний першокурсник став членом великої та дружної родини.

Щербань Олександра