Дебатери ФСУ відвідали регіональний турнір з дебатів для школярів

8.11.2014Представники Дебатного клубу факультету соціології та управління прийняли участь в якості суддів у дебатному регіональному турнірі для школярів, який відбувся 8 листопада у м. Дніпропетровськ у рамках проекту «Навчання демократії через дебати».

Турнір проходив згідно стандартів Міжнародної асоціації дебатів IDEA (idebate.org) за форматом Карла Поппера та Всесвітнім форматом шкільних дебатів

Студенти в якості суддів, серед них: Скотницька Дар`я, Надтока Влад та Юлія Юргіна виконували цю роль під час чотирьох раундів турніру.
За словами студентів, це суддівство було чудовою можливістю побачити дебати із іншого ракурсу, зрозуміти власні помилки, а також, звичайно, здобути новий досвід як для суддівства, так і для тренерства, за що особливе спасибі дебатери висловлюють ГО “Нове бачення”, яка попередньо проводила тренінги для розвитку суддівських навичок в Одесі та Дніпропетровську.

Дебатери вже чекають нові проекти від “Нового бачення” та готуються до Регіонального дебатного турніру у місті Запоріжжя!

Юргіна Юлія