Тренінги для дебатерів

30.10.2014Навчання демократії через дебати продовжується!
Представники Дебатного клубу нашого факультету, серед них: Микита Шевкопляс, Влад Надтока, Діхтяренко Руслана, Білоус Рита та Юргіна Юлія, відвідали тренінг суддівства у славному місті Одеса.

30 жовтня 2014 в рамках проекту «Навчання демократії через дебати» відбувся тренінг для суддів. Учасники з трьох областей – Дніпропетровської, Одеської та Запорізької обговорювали різні аспекти суддівства в дебатах, детальніше розглядали всесвітній формат шкільних дебатів та аналізували дебатний раунд, який підготували методисти та вожаті «Молодої гвардії». Оцінюючи дебати, учасники краще змогли усвідомити ролі судді та зрозуміти важливість якісних коментарів під час дебатних раундів. Захід проходив за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
Ми висловлюємо величезну подяку ГО “Нове бачення” за організацію такого важливого заходу, ДП «УДЦ «Молода Гвардія» за сприяння у проведенні тренінгу та теплу зустріч, і всім учасникам тренінгу велике дякую за продуктивну роботу!

Юргіна Юлія