«Що? Де? Коли?» на факультеті соціології та управління

Що? Де? Коли?25 і 29 жовтня 2014 року студенти різних курсів та спеціальностей ФСУ взяли участь в інтеллектуальній грі «Що? Де? Коли?».

«Що? Де? Коли?» це не просто гра, бо вона розвиває нестандартне мислення та логіку.

Організатори порадували гравців не тільки цікавими запитаннями, а й відео-зверненнями дітей та незвичним завданням «Чорна скриня», у якому командам ставили запитання, а відповідь знаходилася у скрині чорного кольору, що підвищувало інтерес до цього завдання.

У першу чергу, студенти показали свою творчість у виборі назви та девізу команди – «Лимонные туфли», «Приматы», «Лепсики», «Какая разница» та багато інших. Що? Де? Коли?1Всього було 3 раунди: 1 раунд складався з 8 запитань, 2 тур – також з 8 запитань та «Чорної скрині», а 3 раунд –з 8 запитань та відео-звернень. Впродовж всієї гри зберігалася приязна, тепла атмосфера. Гравці жартували та сміялись.

Результати були такими: 3 місце зайняли команда 2 курсу соціальної роботи та філософії «Лепсики», 2 місце – політологи 2 та 3 курсу «Какая разница» і з відривом в один бал 1 місце посіли політологи 1 курсу «Лимонные туфли». Команда переможців була нагороджена солодкими призами. Всі гравці приязно відгукуються щодо цієї гри та з нетерпінням чекають наступних змагань!

Стаття: Дар’я Скотницька

Фото: Марія Пересипко