«Дозвольте відрекомендуватися», студенти ФСУ!

РП20 жовтня відбулося відкриття найочікуванішого для всього студентства Запорізького найкращого університету, а зокрема наймолодших представників цього колективу, осіннього заходу «Дозвольте відрекомендуватися».

Протягом чотирьох конкурсних днів дванадцять факультетів презентуватимуть своїх найталановитіших першокурсників. Розпочинати череду феєричних міжфакультетських змагань випало нашому факультету – факультету соціології та управління, а також філологічному, математичному та юридичному факультетам.

Кожен з чотирьох учасників обрав певну тематику, яку мав обіграти протягом всього виступу. Наш факультет обрав теплу, цікаву та «сімейну» тематику – ми розповіли про кохання. Філологи ж, скориставшись ідеєю, яку подав минулого року один з членів журі, зробили сучасну постановку котляревської «Енеїди». Математики вирішили представити першачків у вигляді фігур з музею мадам Тюсо, що мають безліч талантів. Юристи, в свою чергу, дивували публіку креативною історією з Дикого Заходу.
РП2ФСУ – соціологи, філософи, політологи й соціальні працівники – шукали на конкурсі, на відміну від усіх інших, не перемогу чи славу, а найважливіше для кожного з нас – кохання. Дівчатка були у пошуках принців, а «реальні пацани» в погоні за дівчатками, не дивлячись на те, що з ними потрібно «запам’ятовувати дати, прати шкарпетки» й найстрашніше – «допомагати їхнім мамам». Отож, наші таланти співали пісні про кохання, показали незвичайний мультик про студентське кохання, міксували улюблені хіти. Першокурсники розігрували бурхливі театральні дійства про заплутані, але такі приємні та веселі ситуації з життя закоханих, про розгульних дівчат і турботливих матусь та навіть говірливих білку, дупло і «са-мо-ва-ррр». Танцори здивували глядачів незвичайним чорно-білим танцем. Наші принцеси з ФСУ, шукаючи кохання під час казкової історії, зрозуміли, що ніякі принци їм не потрібні, коли поряд є такі кумедні «Іванушки-дурники» з рідного факультету, тепле ставлення до якого всі учасники зобразили в танці з ліхтариками. Дружній виступ факультет-сім`я завершив спогадами про найдоречніше для кожного артиста – влучні слова підтримки від близьких людей.
РП1Виступ нашого факультету був яскравим, фєєричним та здивув не тільки глядачів, а навіть членів журі. «Я виступ дивилася з відкритим від подиву ротом» – сказала нам член журі, керівник хореографічної студії D.A.L.S. Цей конкурс дав багатьом першокурсникам чудову можливість показати свої таланти та зарекомендувати себе.
ФСУ подарували публіці дуже гарні спогади та надзвичайно чудовий настрій! Нарешті й першокурсники можуть із впевненістю сказати, що «Дозвольте відрекомендуватися» – одне з тих яскравих заходів, яке прикрашає студентське життя новими веселими барвами!
P.S. Дякуємо вам, хлопці і дівчата, за чудовий настрій та душевну атмосферу на «нашому», першачковому заході! Веретенникова Оксана, Гаврілєнко Рита, Гаркуша Ольга, Гридасова Ольга, Кравець Богдан, Красно Вероніка, Міщенко Анастасія, Назаренко Антон, Скотницька Дар’я, Хірсіна Тетяна, Щуплова Ольга, Кукуй Анастасія, Кирієнко Ксенія, Маскальова Ганна, Плужнік Владислав, Бойко Едуард, Бабич Валерія, Лобода Тетяна, Щербань Олександра, Маслова Єлизавета, Ашихіна Анна, Купець Артемій, Таран Владислав, Степан Журило, ви – справжня гордість факультету соціології та управляння!

Пересипко Марія