Біжи, Форест, біжи!

Квест 15.10.2014«Біжи, Форест, біжи!» – під таким лозунгом і відбувся патріотично-розважальний квест для студентів факультету соціології та управління. Команди соціологів, політологів, соціальної роботи та філософів, не шкодуючи себе, виявляли найсильнішого у запеклій боротьбі, яку приготувала студентська рада.

Першим завданням було придумати оригінальну назву для свого колективу. Тут же студенти показали всю свою неординарність! Перед нами вишикувалась у камуфляжній формі збірна 2 та 3 курсу політологів «Укропи» та команда «Солоденькі» – політологи І курсу. Крім них за пальму першості також змагалися команди: «СуперФілос» (філософи), «ЗОЖ» (соціальна робота, І курс), «Супер 5» (соціальна робота, ІІ курс), «Евріка» (соціальна робота, ІІІ курс), «Куражні» (соціологи, І курс) та «SOS» (соціологія, ІІ курс).

Важко уявити, які думки були в голові організаторів цього заходу, коли вони обдумували деталі конкурсів. Одне, що можна точно сказати: на брак фантазії їм годі скаржитись! Весело було на кожному завданні: від бігу в мішках з патріотичною назвою «Хто не скаче, той – москаль» до поїдання українських вареників з патріотичною начинкою, в склад якої входили сало, сир, хрін, перець та інші гострі інгредієнти.

Поміж інших доволі цікавих і патріотичних конкурсів, напевне, найбільше всім запам’яталося останнє доручення, а саме – проспівати гімн України. Що ж, після години безперервного бігу, збитих колін та роздертих рук, під переповнені емоції, коли як ніколи з вуст лунають рядки української невмирущої молитви, котра не тільки засвідчила закінчення такого очікуваного і неперевершеного квесту, а й вкотре нагадала нам, що ми єдиний народ і маємо бути такими завжди.

Квест1 15.10.2014Результати виявилися дещо неочікуваними. Номінальне золото здобули студенти соціології ІІ курсу ФСУ з загальнокомандною назвою «SOS», які найшвидше справилися з поставленими задачами і довели, що досвід грає якщо і не вирішальну, то дуже важливу роль. Сріблом нагороджені «Укропи», себто політологи ІІ та ІІІ курсів. Бронзове місце завоювали новачки сім’ї ФСУ – група філософів «СуперФілос», котрим виявилося до снаги боротися проти старших і досвідченіших опонентів, що, безсумнівно, заслуговує на повагу.

Цей квест, обрамлений помаранчевим осіннім листям, увійде до пам’яті кожного його учасника і залишить по собі лише гарні спогади на все життя. А ми ж тепер очікуємо інших веселих і карколомних випробувань, котрі готує нам веселе і непередбачуване студентське життя.

Олександр Бобир