Формування менеджерських здібностей через дебати!

13.10201413 жовтня до Дебатного клубу факультету соціології та управління завітали друзі і колеги із дебатної діяльності – представники Міжнародної дебатної організації «IDEA», організатори ГО «Нове бачення», керівники проекту «Навчання демократії через дебати».

Метою візиту було не лише знайомство із активістами-дебатерами, а й встановлення тісної подальшої співпраці не тільки в дебатній, а й соціальній сфері. Під час зустрічі учасники обговорення розповіли, як вони уявляють дебати і чому вони їм потрібні. За словами Руслани Діхтяренко (3 курс, соціальна робота), «дебати закаляють самоорганізацію». Тренер дебатерів, всім відомий Володимир Олексійович Скворець зауважив, що «займаючись дебатами, ми відкриваємо для себе новий світ можливостей: це і лідерські якості, і менеджерські навички, і нові знайомства, а також нове милення». Членів Дебатного клубу це справді мотивує. Після розкриття перспектив дебатної діяльності Оленою Зимою, головою вище згаданої організації, дебатери-початківці запалали бажанням ще більше освоювати майстерність такої форми навчання. І більше того, свої можливості вони зможуть перевірити вже дуже скоро!
6 грудня 2014 року у ЗНУ відбудеться Регіональний дебатний турнір за участю команд із Запоріжжя, Одеси та Дніпропетровська. Факультет соціології та управління буде приймати участь у цьому заході не лише як гравець, а й як співорганізатор.
Долучайтесь до нашого дебатного клубу!
Дебати – круто! Дебати – корисно, дебати – професійно!

Юлія Юргіна