Презентація НТСА9 жовтня пройшла презентація Наукового товариства студентів та аспірантів Запорізького національного університету для першокурсників  факультету соціології та управління.

Захід проводила студентка п’ятого курсу, член НТСА – Олена Струк, а технічну підтримку забезпечив кандидат філософських наук, доцент, заступник декана з міжнародних відносин факультету соціології та управління ЗНУ Кудінов Ігор Олексійович.

Студенти ФСУ були ознайомлені з основними напрямками роботи товариства – поширення наукової думки серед молоді, її консолідація навколо важливих проблем сучасності, проведення у нашому університеті на найвищому рівні наукових заходів.

Основний акцент робився саме на популяризації наукового руху серед студентства. Багато хто з нас вважає науку дуже складною та нудною річчю. Але ця презентація, сподіваймося, змінила думку багатьох, бо насправді НТСА – це дружній колектив, який зможе розв’язувати у комфортній та приємній атмосфері навіть найскладніші проблеми.

Наукове товариство студентів та аспірантів завжди знаходиться у русі тільки вперед. Як можна було побачити з презентації, науковий сектор нарощує свої оберти все більше і більше. Минулий рік був дуже багатим на різного роду конференції, круглі столи, інтелектуальні ігри, але цього року їх кількість і якість будуть неодмінно стрімко зростати.

Тому запрошуємо усіх брати участь у науковому житті нашого університету! Знайти Наукове товариство можна у соціальних мережах (http://vk.com/club12193988), або завітати на сайт (http://sites.znu.edu.ua/stud-sci-soc/).

Назаренко Антон