Представники ФСУ зустрілись з директором ЗОЦСССДМ

ЗОЦСССДМ

3 жовтня представники ФСУ зустрілись з директором Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксаною Понікаровою з приводу домовленості щодо допомоги ЗОЦСССДМ, управлінню МНС та товариству «Червоний хрест»  нашими студентами на волонтерських засадах.

На зустрічі буди присутні: заступник декана з виховної роботи Бойко Ганна Валентинівна та представники волонтерського сектору ФСУ «Студентське серце» Овчарова Валерія, Аранжій Анна та Зайцева Лілія.

Зустріч пройшла у досить теплій та невимушеній атмосфері, було обговорено специфіку співробітництва волонтерів та безпосередніх їхніх керівників. Волонтерам було пояснено певні вимоги до такої роботи: відповідальність, пунктуальність, безоцінне ставлення, підтримка іміджу ЗОЦСССДМ та ін. Наразі студенти, які виявили бажання взяти участь у такій допомозі, вже розподілені по конкретних організаціях у відповідних районах міста. Але якщо є ще бажаючі, то ласкаво просимо до реальної волонтерської дороги тим, хто цього потребує. Адже це дуже важливо і необхідно людям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, а також досить корисно для студентів, які зможуть застосувати свої знання на практиці та отримати реальний досвід роботи з клієнтами.

Зайцева Лілія