Фестиваль “Покрова на Хортиці”

Покрова на Хортиці3 жовтня о 18.00 на острові Хортиця в Історико-культурному комплексі «Запорізька Січ» відбулося святкування традиційного фестивалю “Покрова на Хортиці”.  У ньому прийняло участь багато людей зі всього міста, у тому числі студенти факультету соціології та управління.

В програмі були представлені виступи  фольклорних колективів, що тішили присутніх народними піснями та палкими танцями весь вечір. Також виступив театр козацького бою, в якому прийняли участь не тільки професіонали, а й глядачі. Але родзинкою вечора став запуск світодіодного підсвічування. Наприкінці святкової програми історико-культурний  комплекс «Запорізька Січ» замайорів кольорами українського прапору.

Почесними гостями заходу стали: Народний депутат України Микола Томенко та директор історико-культурного комплесу «Запорізька Січ», які і виступили співзасновниками свята.

Організація та настрій свята дуже сподобалися присутнім, адже це дозволило більше дізнатися про «Запорізьку Січ» та поринути у колорит українського торжества.

Діхтяренко Руслана