Презентація наукового сектору ФСУ

НТСА ФСУ26 вересня усіх бажаючих до себе запросив науковий сектор нашого факультету! Це була перше зібрання після літніх канікул, було багато нових людей, тому атмосфера на зустрічі  була вкрай приємна.

Зібрання почала Струк Олена, розповівши студентам про багату історію цього товариства. Потім розмова перейшла до більш конкретних питань і завдань, які постали перед науковим сектором. Перше на порядку денному було питання проведення презентації для всього першого курсу факультету соціології та управління, щоб донести інформацію щодо нашої спілки до як можна більшої кількості людей. Потім розмова зайшла за, мабуть, перший захід у цьому навчальному році від нашого сектору – проведення гри «Що? Де? Коли?». У спортивну версію цієї гри грають тисячі людей по всьому світу. Це дуже цікава інтелектуальна забава для команди з шести чоловік. Суть цієї гри – правильно відповісти на якомога більше питань. На відповідь на одне питання команді надається шістдесят секунд. Багато людей вважає, що для цієї гри повинно бути справжнім ерудитом і всезнайкою, але насправді знання тут не головне. Звісно, якийсь базис знань має бути у кожного гравця, але для перемоги більш важливе значення має саме швидкість думки, творче мислення і командна робота! Тому запрошуємо усіх на цю цікаву гру! Слідкуйте за більш точною інформацією!

До уваги всіх студентів, котрі цікавляться науковою діяльністю!
Презентація НТСА відбудеться 9 жовтня 2014 року у 116 аудиторії 6-корпусу!

Антон Назаренко