Студенти ЗНУ за мир

День Миру  Гарний настрій, запальні танці, веселі та патріотичні пісні – саме так 19 вересня 2014 року студенти ЗНУ святкували День миру.

Багато людей різних вікових категорій прийшли на двір Запорізького національного університету для того, щоб насолодитися виступами та наповнитись енергією свята. І ось, нарешті, виходять ведучі. На початку концерту нас порадували пісні у виконанні студенток нашого ВНЗ. А далі відбувся довгоочікуваний флешмоб! У ньому взяли участь не тільки студенти, а й маленькі патріоти. Веселі танці, точні рухи – все це на перший погляд так легко та невимушено. Але з 15 по 18 вересня активна молодь міста приходила на репетиції цього свята й у вільний від пар час відточувала всі жести, кроки та повороти.  Не можна не відмітити тяжку працю, пророблену хореографами-постановниками цього шоу. Не дивлячись на певні труднощі, які виникали на репетиціях, їм вдалося створити чудову постанову.

Центр культури ЗНУ вкотре доводить, що студенти нашого ВНЗ вміють поєднувати приємне з корисним. Адже саме цим флешмобом ми не тільки довели, що молодь – за мир, а й приємно провели час та знайшли нових друзів.

Даря Скотницька