«Посвятилися» як треба разом зі Splesh Production!

Вечірка 13.09.2014  Феєрично та весело, зі сміхом, 13-го вересня пройшла вечірка від Splesh Production Party Zone в COFFЕE LIFE. На цей раз вона була по-особливому незвичайною, адже першокурсники відгуляли на славу свою посвяту, як справжні студенти – шалено та зі смаком!

Напередодні події вже було зрозуміло: буде гаряча ніч. Передпродажні квитки були розкуплені дуже швидко, в університеті майже усі активні студенти обговорювали майбутній, довгоочікуваний відпочинок на вечірці від Splesh Production. В солодкому передчутті знаходилися всі: старші курси очікували на відкриття сезону, а перший курс – на свою посвяту. Найголовнішим є те, що студенти ЗНУ, як завжди, хотіли відмінно відпочити від втомливого початку навчання, і у них це вдалося!

Веселощі почалися о 22.00. Столики миттєво були зайняті пляшечками з напоями, диванчики й стільчики – усміхненими гостями вечірки. Вечірка розпочалася з потішного голоса MC Воробушка. Ведучий заходу урочисто представив організаторів, старожил попередніх вечірок в COFFEЕ LIFE та почесних першокурсників! Офіційна частина закінчилася, діджей зробив музику голосніше – та й понеслась.

Всю ніч, до самісінького ранку студенти танцювали, співали, знайомилися та навіть отримували подаруночки від організаторів вечірки. Заводні конкурси та популярні треки були найголовнішими спонсорами відмінного настрою. Статистика свідчить, що о 4-й ранку на танцполі на вечірках від «сплешів» вже нікого немає, але перший курс 2014 й не таке може! Вранці вже втомлені невгамовні першокурсники влаштували свій варіант караоке. Студенти ФСУ справжні витівники: навіть на вже спланованих вечірках вони проявляють несподівану кмітливість і фантазію.

Така яскрава посвята залишиться в пам’яті у багатьох першокурсників надовго. Але ця вечірка – лише старт нового сезону! Вже 19 вересня COFFEЕ LIFE знову чекає гостей на «Вечорі Добра», присвяченому до Дня миру. Не пропустіть, буде дуже круто, це вам гарантує Splesh Production Party Zone!

Лобода Тетяна