ФСУ на 51-й спартакіаді в ЗНУ

Спартакіада  З кожним роком спорт відіграє все більшу роль у житті пересічної людини, а надто у студентів, котрі все більше і більше намагаються вести здоровий спосіб життя і піклуватися про навколишнє середовище. Запорізький національний університет завжди підтримував ідеї молодого покоління, а тому відкриття 51 спартакіади, котре відбулося 12 вересня було проведено як завжди на найвищому рівні.

Зі своєю настановою студентам виступив ректор ЗНУ Микола Фролов. У своєму зверненні він підкреслив, що у ВУЗі навчається активна молодь, яка масово займається спортом, а викладачі у найкращих традиціях сприяють подальшим перемогам своїх підопічних не лише на міському рівні, а й на міжнародному і готують кваліфікованих майбутніх чемпіонів світових першостей, серед яких, сподіваємося, будуть також студенти нашого факультету, адже їх жага до перемоги і прагнення займати найвищі сходинки п’єдесталу не можуть бути проігноровані у спортивному світі. Спартакіада в ЗНУДалі було привітання від гостей заходу – чемпіона Європи з академічного веслування Олександра Надтоки, переможниці минулорічної спартакіади серед жінок Тетяни Фанагей та начальника Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту Андрія Муштая, котрий і вручив подяки МОН України директору спортивно-оздоровчого комплексу Михайлу Протасу та викладачам факультету фізичного виховання. Потім студенти випустили до неба голубів і повітряні кульки синього та жовтого кольорів на знак миру в країні. Завершив захід відкриття спартакіади пробіг всіх бажаючих студентським містечком та заняттям спортивною аеробікою, яке знову дало зрозуміти, що у Запоріжжі люблять спорт у всіх його проявах.

Олександр Бобир