Представники ФСУ зустрілись з керівником департаменту соціального захисту населення

На зустрічі

11 вересня відбулась зустріч представників факультету соціології та управління з керівником департаменту соціального захисту населення Мещаном Ігорем Вікторовичем. Представниками від факультету виступили заступник декана з виховної роботи Бойко Ганна Валентинівна та активісти волонтерського сектору ФСУ Зайцева Лілія та Помітій Поліна.

У зв’язку з нелегкою ситуацією в країні, на теренах нашої держави з’явилась велика кількість біженців, що затруднило роботу соціальних служб. Не оминула ця проблема і нашої малої Батьківщини. Отож, зустріч було проведено з метою обговорення подальшої співпраці волонтерського сектору ФСУ з департаментом соціального захисту населення в цьому напрямку. Представники «Студентського серця» ФСУ запропонували свою допомогу соціальним службам, обговорили види цієї допомоги та домовились про індивідуальний графік для кожного, адже така допомога не має негативно впливати на навчання. В ході бесіди було з’ясовано, що соціальні служи потребують допомоги у соціальному супроводі біженців в необхідні їм заклади соціального захисту, в організації комунікації між різними благодійними громадськими організаціями для забезпечення гуманітарною допомогою всіх, хто цього потребує і в організації дозвілля для біженців. За підсумками зустрічі домовились про подальшу співпрацю та дізнались контакти конкретних працівників соціальних служб, які займаються безпосередньо цією роботою.

Зайцева Лілія