Наші студенти активні і за межами ЗНУ

12-13 червня у місті Київ проходив міжнародний молодіжний форум «Роль молоді в посиленні демократичних процесів»організований за сприяння представництва фонду Фрідріха Еберта в Україні та громадської організації «Євроклуб «Право і захист».фУчасницями цього чудового заходу стали студентки факультету соціології та управління Запорізького національного університету Фролова Наталія, Цвяткова Тетяна та Аранжій Анна. В ході проведення форуму представники активної молоді із усіх куточків нашої країни мали змогу поспілкуватися з експертами стосовно шляхів демократичного розвитку України та обмінятися досвідом в ході проведення секційних занять.ф1 По завершенню роботи учасники представили свої напрацювання у вигляді короткого відео за даними тематиками:

–        Єдина демократична Україна;

–        Соціальна справедливість;

–        Структурні зміни в твоїх руках;

–        Будь чесним – зупини корупцію.

ф3Всі учасники залишилися задоволеними від участі у молодіжному форумі, а також висловлюють свою щиру подяку за можливість участі у даного роду заходах організованих фондом Фрідріха Еберта. Сподіваємося на подальшу співпрацю!