Волонтери «Студентського серця» ФСУ продовжують робити добрі справи

Волонтери «Студентського серця» факультету соціології та управління привітали ветеранів та людей похилого віку з Днем Перемоги.glS0I4NZRRkУрочисте святкування до Дня Перемоги підготували працівники відділення соціально-побутової адаптації ЗМТЦСО у Жовтневому районі. Студенти-волонтери залюбки долучилися до проведення свята та висловили подяку та найщиріші побажання тим, хто врятував країну від німецько-фашистських загарбників і подарував нам мирне небо над головою.Протягом квітня та травня волонтери «Студентського серця» факультету соціології та управління брали участь у зібранні грошової допомоги .Так у квітні ,пройшла ІХ акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», в якій взяли участь студенти ФСУ Зайцева Лілія та Аранжій Анна.

Ta9lAlu_d04Протягом двадцяти днів  було зібрано майже чотириста гривень, що будуть використані на допомогу дітям з вадами зору. Також, було зібрано і передано  засоби канцелярії та особистої гігієни для людей похилого віку та інвалідів, які є підопічними відділення соціально-побутової адаптації ЗМТЦСО у Жовтневому районі. Всі засоби були зібрані під час благодійної акції «Тепло студентських сердець», що організована волонтерським сектором «Студентське серце».mfviydOthhw

Свежие новости Златоуст Челябинской области на сегодня